Om os

Hvem er vi?

Vores baggrund

Velkommen!

CLEAN TEX – Slagelse ejes og drives af Jim Schram.
Sammen med sin kone Elaine, som er ansvarlig for renseriafdeling, og deres dygtige skrædder Merete, driver de Vestsjælland’s bedste renseri.

Vores baggrund er uddannelse i salg, kemi og økonomi. Vi er derfor fascinerede af det kemiske og synes det er sjovt at få kundernes tøj rent og pænt. Samtidig er vi ikke kede af at arbejde fysisk. Det gør at alle ansatte kan nyde at arbejde og altid møde faste, og nye kunder med et smil.

Selvom at CLEAN TEX – Slagelse er et mindre firma, anstrenger vi os for at opfylde kundernes behov og bestillinger, ved at supplere hinanden.

Dette giver dig den bedste service, og en god oplevelse hver gang du indleverer dit rense/vasketøj, samt andre textiler.

Vi glæder os til at se dig!

Vores værdier

Tryghed - miljø - tilfredse kunder

I CLEAN TEX – Slagelse arbejder vi ikke kun for fortjenestens skyld. Vi har hele tiden set efter muligheder for at udvikle os til at blive en bæredygtig og miljøvenlig virksomhed på Vestsjælland.

Dette har igennem årene ført til flere ansættelser af personer i arbejdstræning gennem kommunen, og studenter, som har fået værdifuld erfaring de kan tage med ud på det danske arbejdsmarked.

Renseri og vaskeri processer blir udført med hjælp af moderne maskiner og trygge arbejdsrutiner. Dette begrænser aftrykket på miljøet, og reducerer arbejdsrelaterede skader på ansatte. Indleverings-ruter og anden kørsel bliver tilrettelagt for at spare CO2 udslip, arbejdstid og udgifter. 

Alt dette med tanke på miljøet, kunderne og ansatte.

Skjorter strøget
0 +
Rullede duge
0 +
Pressede bukser
0 +
Tilfrede kunder
0 +