Rens & Imprægnering af jakker, regntøj, ski tøj mm.

Få renset og imprægneret dit overtøj

I dag er en jakke ikke bare en jakke. Det er noget af det tøj som vi bruger mest tid på at vælge. Vores overtøj er som regel dyrt, og vi vil gerne at det skal holde i mange år. Men som alt andet bliver det også beskidt.

Vi renser og imprægnerer alt fra dyre dunjakker til regntøj, ski tøj, vindjakker og vandretøj! Nogen har måske prøvet selv at ordne overtøjet hjemme, men resultatet bliver ikke altid som ønsket.

Rens og vask af jakker og overtøj:

De fine og dyre jakker, samt andet overtøj kræver den rigtige vask, og at blive tørret på lave temperaturer i lang tid. Dette kræver de rette maskiner og teknikker for at bevare tekstilets  egenskaber, og for at fordele eventuelle dun og fjer rigtigt. Denne proces kan tage mange timer og kræver tålmodighed.

Vi vasker og renser din jakke og andet overtøj på en skånsom måde. Efter forbehandling, vaskes og tørres den efter anvisning. Til sidst bliver for eksempel jakken dampet, og får behandling efter hvilket materiale det er. Dette giver nyt liv til dit overtøj!

Når sæsonen står for døren er dit elskede overtøj klar til brug, uden at du behøver at købe nyt. På denne måde passer vi allesammen bedre på jordens ressourcer og sparer selv penge.

Imprægnering af jakker og overtøj:

Der er mange fordele ved at beskytte dit overtøj med en god gang imprægnering! Dette gør vi gerne for dig. Så klarer du det fugtige vejr, og det gør det nemmere at holde dit overtøj rent i en længere periode.

Når man vasker og renser overtøj, ski tøj, jakker og andet, fjernes den imprægnering som tøjet er “født” med. Men den kan tilføres igen! Forskelligt tøj kræver forskellige  metoder, afhængig af om der er dun i tøjet eller ej. Vi tager naturligvis hensyn til dette og imprægnerer dine textiler på den bedste måde!

Imprægneringen i sig selv gør ikke at dit tøj bliver som en regnjakke. Hvis det var sådan, kunne kroppen ikke ånde, og det ville være ubehageligt. En imprægnering gør at du ikke bliver så hurtigt våd, og at dit overtøj hurtigere bliver tørt.

Hvis du vil have mest ud af at behandlingen, er det godt at gøre når sæsonen skifter. Så vil du forlænge levetiden på dit overtøj!

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål!

Maskinvaske for private
0 +
Rullede duge
0 +
Pressede bukser
0 +
Tilfredse kunder
0 +